the fredrik deathlist of idiotgrejer i dejtingvärlden

En av de absolut bästa grejerna med bloggen är att jag i min eviga jakt på dumheter får någon att klaga inför. På så sätt kan jag få mina mest aggressiva böjelser tillgodosedda och du, kära läsare, får lära dig vad som är rätt här i livet. Om du inte håller med så kan du kommentera och så kan jag förklara varför du har fel. En klassisk win-win situation helt enkelt!

Tidigare har jag skrivit om olika typer av dumheter såsom the fredrik deathlist of fjårtisbeteende och the fredrik deathlist of konstiga elevbeteenden. Nu är det dags för en ny lista – the fredrik deathlist of idiotgrejer i dejtingvärlden.

Som jag skrivit tidigare skäms jag ofta för att tillhöra den manliga rasen. Vid två likartade tillfällen skäms jag extra mycket. Det första skämstillfället är på krogen. Killar som är så fulla att de inte kan stå på benen hänger över tjejer som uppenbarligen inte är särskilt intresserade och säger saker som ”Vad skulle du gilla om jag slickade din fitta?” (detta är alltså ett autentiskt citat och inte jag som inte kan få ihop en mening på korrekt svenska). På något sätt kanske jag kan ha överseende med detta givet att droger är involverade på krogen. Tyvärr gäller inte denna förmildrande omständighet på nätet. Helt vanliga svenska killar sitter nyktra framför sina datorer och skriver och gör saker så dumma att mina tår kröker sig på ett karaktäristiskt sätt. Jag reagerar så när jag skäms. Här kommer listan:

På plats fem- meningslösa kommentarer. På spraydate.se finns en gätsboksfunktion. Här kommer några saxade kommentarer därifrån som faller under denna kategori: ”hej, hur mår du? hade”. ”hej”, ”Hej hur är läget?”, ”hej tjejen”, ”Du verkar vara en extremt härlig människa :)!”, ”tja du är sexy, men läget?”, ”Jag säger bara WOW vad söt du är…. ;-)” Ja, ni förstår själva. Vem fan vill svara på sådana meningslösheter?

På plats fyra – När man kollar på killarnas profiler hittar man ibland bilder på katter som killen i fråga har. Är det bara mina tår som kröker sig?

På plats tre – semesterbilder från valfri charterresa. Helst Thailand, Kanarieöarna eller något annat tacky. Gärna också kombinerat med bilder på killen i fråga med tribaltatuering och bar överkropp, samt en skitgitarr på magen som han kan spela ”knocking on heavens door” och ”maria går på vägen” på. Med alla verser.

På plats två. Tåkrökningarna blir mer markanta när vi närmar oss toppen av listan. Här har vi killarnas beskrivningar av sig själva. Här kommer en autentisk:

Tjena 😉 Jag är en kille på 23 jordsnurr som gillar å träna, resa och umgås med polarna. På fritiden smyger jag runt och kollar in fräscha guzzar på gymmet. jag älskar å träna å visa min feta body (fett nice body!!). Jag tjänar rätt bra också. kolla bilen! (han har en bild på sin upphottade BMW bland bilderna) sugen? hör av dig!

På ohotad förstaplats: smygandet. Vad i helvete är grejen med smygandet!?!? Vuxna människor som skriver saker som- ”tassar förbi och lämnar ett avtryck”. Eller ”här tassar jag in å flörtar lite diskret ;)”. Eller  ”här kommer ett försiktigt litet hej.” På delad förstaplats har vi också användandet av smileysar som exeedar quota limit. Gärna tillsammans med användandet av ”z” istället för ”s”. Typexemplet är ”kjamizz”  och ”puzz”. Jag osäkrar min revolver när jag läser sådant. Jag skäms. Mina tår kröker sig och jag önskar återigen intensivt att jag var tjej och lesbisk så jag slapp befatta mig med mitt eget kön.

4 svar till “the fredrik deathlist of idiotgrejer i dejtingvärlden”

 1. Hahahaha..klockrent! 🙂

 2. Får en tjej – i sann SD-anda – adda några till kräkrisker?

  1. Killar som skickar ett första meddelande om sig själva – långa som en hel novell – som är lika standard som Mellanmjölk hos Svennebanan.
  – Du tappade mig vid första scrollandet.

  2. Killar som i första meddelande skriver: ”Du var söt”
  – Eh. jaha… och vad ska jag svara på det? ”Du ser ut som en jävla tönt?”

  3. Töntiga Det gör mig kall-listor.
  – Vem FAN gillar barnporr, snåla människor och snö innanförjackan?! Originellt. NOT!

  4. Töntiga Det gör mig varm-listor.
  – Skriver han: ”Du?” så måste jag tyvärr DÖDA honom.

  Ridå.

 3. Låte heter ”En kungens man” Fredrik (-;

  Tillägg gärna att Thailandsbilden ska vara från sent 90-tal innan man blev fet.

  Samt:

  Jag äääälskar att resa och träna på samma sätt som jag älskar att köra en Ferarri (jag gör det inte)

  Sen glömde du det extremt upptagna livet med alla 72 intressen som ställer den uppenbara fråga: Hur kan du kombinera detta med att vara inloggad 20 av dygnets 24 timmar?

  /Pjuzziz

 4. ja, we should know, stalle! är du vän med mig på facebook kan du leta upp ett liveframträdande med mig och stalle med just ”En kungens man”. Stalle gör det hela till stor konst med bräkskånskt skaravibrato. Det är något helt annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: