The frisyr of Anders Svensson and the death of the småstad.

Sveriges gnälligaste och äckligaste fotbollspelare heter Anders Svensson. Ibland spelar han också i landslaget, men för det mesta gnäller han i Elfsborg. Förutom att han är allsvenskans största cry baby har han också en ful frisyr. Jag har funderat lite över Anders frisyr. Det förvånar mig inte att han kommer från Borås (eller annan håla i samma storlek). Det är bara  på sådana ställen man kan hitta så löjliga frisyrer som de Anders Svensson har på sig. Han har säkert dem tillsamman med stentvättade jeans med nitar och hål på som han köpt på gate one i Stockholm för 4500:-. Det är dit småstadskillar går när de är i Stockholm och där tror de sig hitta de hippaste kläderna.

Ikväll var jag på Bruce Springsteen. Där såg jag dem. Alla killarna från Borås med sina Anders Svensson-frisyrer. De öser in mousse i hela håret så att det blir sådär som hår blir när det är fullt av mousse. Sedan tillverkar de en mittbena. En del toppade det hela med en Bruce svettband runt huvudet för extra snygghet. Det är inte snyggt. Det är fult och småstäder borde förbjudas. När jag hör talas om människor som längtar tillbaka till Oskarshamn blir jag förbannad. Vad i helvete är det frågan om? Allt ska vara Stockholm eller New York. Det är bara att välja. Fucking Borås och Oskarshamn…

.Anders_Svensson[1]

Annonser

3 svar to “The frisyr of Anders Svensson and the death of the småstad.”

  1. …eller Halmstad.

  2. Över medelklasstaden Halmstad skulle aldrig husera en frisyr som ovan. Om du visste var Halmstad låg kunde du åka dit å kolla själv!

  3. …men du hittar ju inte ens till Södermalm trots att du kommer från Stockholm. retard.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: