Jävla klyschpelle.

DN har på ”insidan” haft en serie artiklar som handlat om människor som vill lämna det materiella livet bakom sig. Ett liv där frihet och oberoende väntar. Förutom att jag irriterar mig på alla de här människorna (snubben som skulle sälja allt utom sin gitarr till exempel. Vilken klyscha till tönt!) på olika sätt har jag tänkt att det finns något gemensamt med det livet och ett liv i extrem rikedom. Jag har bara inte kunnat sätta fingret på vad det är, men det slog mig häromdagen – i båda fallen har man gjort sig oberoende av pengar.

I valet mellan att sälja allt utom min gitarr och lite kläder och att ha en fucking miljards triljon väljer jag det senare. Sen kan han sitta där, mannen med sin tramsiga gitarr, och titta på när jag leker i Abbey Road. Jävla klyschpelle.

Annonser

Ett svar to “Jävla klyschpelle.”

  1. Inga-Lillian Says:

    Och jag som följt artikelserien med största intresse och den senaste tiden även levt lite som han Claes Svedberg (=säljt av en massa saker som jag inte behöver, börjat baka mitt eget bröd och lämnar numera även bilen hemma till förmån för dagliga promenader!). Dock uppskattar jag att ha ett fast boende…

    Så, mitt tips: Lev enklare! Du får mer tid till dina barn (som jag vet att du ofta försummar, Fredrik!) och en djupare förståelse och tacksamhet över livet, mänsklighetens syfte och universums oändlighet.

    Mvh,

    Inga-Lillian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: