Det är kuk då liksom nu.

Jag är fascinerad över att killar (det är alltid killar) lyckas vara så oerhört fantasilösa när de ska skriva saker på allmän plats. Nästan alltid är det någon form av kön som avbildas. Det där med att skriva dumheter på väggar är emellertid inget modernt fenomen. På många gamla grottmålningar har man hittat symboler som inte går att tolka på så många andra sätt än att det är kön som tryckts dit.

Dagens killklottrare har det lättare på så sätt att de kan skriva saker med bokstäver som andra förstår. I någon mån är det såklart ännu roligare med stenålderskillarna som verkligen fick jobba för att föreviga sitt könsklotter. Vad är det jag ska föreviga? För framtiden vill jag verkligen ha sagt detta…men vad, undrade stenålderskillen. “Heureka! Jag vet! nu jävlar ska jag rista in en kuk på den här väggen” måste han ha tänkt. Det är rätt roligt.

Dagens klottrare är lika fantasilösa de. I omklädningsrummet på skolan där jag jobbar står det rätt och slätt “bög” på väggen. Jaha? Killen ba: jag ska fan skriva bög här på väggen! Jag valde mellan kuk (mkt vanligt i sammanhangen), fitta eller bög. Efter noggrant funderande kom jag fram till att bög bli bäst. Kom igen, klottrare! Kan du inte bara låta bli att förfula ställen jag behöver vara på?

Nedan ser vi det senaste klottret jag fick syn på. Det hittade jag i tunnelbanan. “Fitta är gott att slicka” står det. Klottrarna imponerar med sitt stenåldersmässiga klottrande. Vissa saker går visst aldrig ur tiden.

Bild180

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: