Vad ser folk i Skavlan?

Nu har jag sett på Skavlan två fredagar i rad. Det är fan inte bra alltså. Han har nästan ingen kemi med de han ska intervjua, formatet är stelt och de han ska intervjua beter sig nästan undantag skitkonstigt. Förra veckan var Pernilla August där. Hon skarattade jättemycket åt allting (som inte var roligt). Igår vad Turbonegrosångaren där (inte Turboneger som Skavlan sa!!). De hade ett ganska bra samtal om psykiatri, Cornelis å lite annat, men sen bröt helvetet loss. Sedan kom Eva Attling – hon svarade inte normalt på en enda fråga och skulle skämta om allt – hon tyckte tydligen att det var roligt, men för alla andra framstod hon bara som galen. Hon svarade inte normalt på en enda fråga och verkade påtänd. Efter det kom någon norsk komiker ut som var så jävla gapig och jobbig (och helt ointressant i princip) att till och med Skavlan fick be henne hålla tyst flera gånger under pogrammet (i o f s lös det igenom att han tyckte att han själv fick för lite plats när hon drog igång, vilket inte var så charmigt kanske). 

Jag fattar inte vad folk ser i Skavlan. Det är ryckigt, onaturligt och han lyckas få de flesta gästerna att bete sig skitkonstigt (eller så väljer han skitkonstiga gäster). Det är helt enkelt inte särskilt bra det där Skavlan.

Annonser

4 svar to “Vad ser folk i Skavlan?”

  1. att alla ska tycka likadant är kanske inte vad man ska sträva efter, men detta inlägg är som jag skulle ha skrivit det, en hypad intervjuare som ställer konstiga frågor, spelat intresse väljer konstiga gäster, de ska antagligen promota någonting i vanlig ordning och ”råkar” vara i norden just då. Ett skitprogram som tar alldeles för mycket utav de medel som svt har att fördela mellan ömmande projekt. Detta bör läggas ned pronto.

  2. Jag tycker som du Peter, tror jag…Frågan är ju i vilken mån man ska tillgodose folks dåliga smak. Vill folk ha det kanske de ska få det?

  3. Ge Skavlan en chans till. De två program som du recenserade var faktiskt de två sämsta denna säsong. Kolla på det senaste istället. Skavlan har haft en liten svacka, men nu är han tillbaks.

  4. Helt värdelöst s.k Talkshow,in ock ut med gäster på löpande band.Nordens största show är för mej helt obegriplgt.Jävla Dynga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: