Tea Party-rörelsen har inte många hästkrafter att använda sig av.

DN:s Michael Winiarski skriver om Tea Party-rörelsen i USA. Rörelsen är ett slags anti-Obamarörelse som är som galna kommunister i Sverige fast tvärt om. De är så arga för att Obama vill införa en variant av sjukvård för de flesta att de drar till med alla onskefullheter de kan komma på. Gärna samtidigt. På så sätt kan Obama framställas som en ”radikal, muslimsk, fascistisk kommunist som kommer från Kenya”. Förutom att jag skulle vilja se en muslimsk fascist som dessutom är kommunist är det roligt att det faktum att han har kenyansk påbrå skulle vara så försvårande att det bara är att slänga in i raden av anklagelser där ovan. I ett sällskap där allt det där blir självklart och folk nickar instämmande när Sarah Palin pratar blir jag ledsen.

På ett stort plakat mitt i artikeln står det ”this is America how dare they ignore us!” Jag tycker det där verkar vara en fråga och bör därför följas av ett frågetecken, men i ett sällskap där alla är idioter får så klart även det gå omärkt förbi. Läs artikeln så förstår ni på vilken nivå idiotin befinner sig.

Annonser

Ett svar to “Tea Party-rörelsen har inte många hästkrafter att använda sig av.”

  1. Läste artikeln – that’s America my friend. Klart det måste finnas en motståndsrörelse till allt vettigt också, annars vore det ju konstigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: