På kajaktur runt Kungsholmen

Jag och Selma bestämde oss för att göra något av det dåliga vädret vi fått. Perfekt dag för att paddla kajak alltså. Ingen av oss hade gjort det förut så vi hade ingen aning om vad som väntade. Lite mysigt sådär tänker man. Glida fram genom vattnet runt en Ö, kolla på fin natur och ha det mysigt sådär.

 jo tjena… Det var asjobbigt! Man fick ju ta i utav bara helvete och inte tog sig kajaken en milimeter framåt utan att man fick flytta den dit med muskelkraft. På korten ser det idylliskt ut, men det var det inte! Det var asjobbigt och jag blev sur på allt jag fick syn på. Mest fick jag syn på Selma eftersom hon satt framför mig, men jag blev också sur på H&M-kvinnan som förföljde oss från kanten. Hon gick lika fort som vi paddlade och vi var tvungna att slå henne. OK. Det kanske framstod som viktigare för mig än Selma. Hon var som T1000 i Terminator 2. Hon bara gick och gick med samma robotliknande stil. Det gjorde inget för vi var Arnold Schwarzenegger och vann naturligtvis. haha! in your face H&M-kvinnan!

Utsikt framåt och bakåt från Selma

3 svar to “På kajaktur runt Kungsholmen”

  1. mer triceps.

  2. mer av allt, kära colle!

  3. Haha. Kajak är ju helt SJUKT kul. Jag paddlade kajak en gång med en go vän och vi ÄGDE allt och alla. Bara så du vet liksom. Så om du och Selma vill utmana nån annan än H&M-kvinnan äre bara att hojta till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: