Om social inkompetens

Social kompetens handlar om att kunna läsa av hur andra människor reagerar och kunna sätta sig in i reaktioner andra individer kan tänkas få på olika uttalanden och handlingar. I det fall en människa gång på gång och på ett obetänksamt sätt säger saker som gör andra människor ledsna skulle jag säga att personen inte besitter en särskilt hög grad av social kompetens. Eller om man så vill att personen är socialt inkompetent.

Det är klargörande att se på det på det här viset för då inser man att många av ens vänner inte besitter en särskilt hög social kompetens. Jag är dessutom övertygad om att många skulle anse att jag klantar till det så pass ofta att även min sociala kompetens inte skulle anses särskilt hög alltid. Så kan det vara.

Annonser

2 svar to “Om social inkompetens”

  1. I do think that is essentially the most vital data in my opinion. And i’m fulfilled mastering your own article. Nevertheless wish to remark in number of widespread troubles, Your website fashion is ideal, the actual reports was in certainty outstanding : D. Superior exercise, many thanks

  2. I delight in, cause I found just what I was looking
    for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day.

    Bye

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: