När det roliga blivit absurt och sedan roligt igen.

När man skriver musik kan man ibland hitta på ett parti som inte är så bra (det händer även mig). Om man upprepar det tillräckligt många gånger händer det ibland att det till slut blir bra – det är lite magiskt det där. Jag har länge tänkt skriva om Berlusconi eftersom allt runt honom är helt sinnessjukt.

Han äger ett medieimperium som nästan har monopolställning i Italien (demokratiskt problem eftersom de största megafonerna i politiken okritiskt är hans). Han är President i Italien. Han är anklagad för mutbrott, att ha köpt sex för pengar, att ha haft sex med minderåriga (han är över 70 år själv). Han har skaffat sig juridisk immunitet och kan svårligen bli åtalad för brott. Det låter som om man beskriver ett U-land. I någon mån gör vi det också som jag skrivit tidigare. När han sammankopplades med en 17-årig magsansös i höstas dementerade han inte, utan lät hälsa att – Det är bättre att gilla vackra kvinnor än att vara homosexuell (AB 27/12 2010). Mubarak utsågs nyligen till den klokaste av politike rav Berlusconi. Något är uppenbarligen allvarligt fel i huvudet på karln och han är statschef i ett av Europas största länder. Vi skrattade åt Bush och tyckte han var korkad, men kom igen! Berra tar alla priser. Byt ut hans namn mot Reinfeldt ovan och fundera på hur länge Reinis  hade suttit kvar.

och så nu det här:

Nu har det roliga gått över fasa och blivit roligt igen. Karln är ju helt störd i hela huvudet! Kolla på klippet igen och se det ögonblicket han kommer på vad han ska göra.  Kolla sedan på porrposen han intar först. Priceless!

Annonser

Ett svar to “När det roliga blivit absurt och sedan roligt igen.”

  1. Man måste erkänna att han gör det med stil och finess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: