Kicki 2/ Rap1

I kategorin pinsamma artister som försöker rädda sin karriär, men misslyckas kapitalt och allt blir jätteroligt ger vi ikväll: Dr. Alban vs. Kikki Danielsson – Papaya Coconut (Come Along)

Lägg märke till Kickis min när hon ska börja sjunga. Hon vet att det är slut. Kolla in publiken efter klippet. De klappar bara för att de är med i TV. Lyssna på texten till Albans rap: it’s a papaya coconut water (?) X 2. Sedan: under the sun is the under the sun (eller något liknande). What?! Och Kickis andra vers – vad är det hon sjunger!?!? Summer time in another place – let’s make a trip to paradise (WHAT!?).

Slutligen. Vad är det med rap i ”vanliga” låtar. Rapartister är ofa grymma på rim, de har tonvis med saker att säga och de är i största allmänhet jävligt hårda snubbar, men i vanliga låtar där de populärt slängs in blir det så sjukt meningslöst. Låten handlar ofta om babybabynågot och så slängs en rappare in för att göra det lite tuffare och får då rappa lite på temat babybabysomething. Det blir alltid typ: I see you on the dancefloor. you looking fine. i wish you ass were mine (etc.). det ska alltså göra låtarna lite tuffare och ge lite cred till de töntiga skivbolagsprodukterna som tar in dem. Shit vad det där suger.

puss å kram å god natt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: