Grekland gör mig sur.

De ljuger sig in i EMU genom att trixa med siffror som gör att deras ekonomi ska se bättre ut. Väl där kommer det fram att de ljugit. Då vill de ha pengar, vilket EU ger dem. Som motprestation måste de lova att skära i sin statsbudget, vilket de gör lite halvhjärtat. Samtidigt går folk ut gator och torg och är skitsura – på … EU!? Inte på deras folkvalda politiker som har ljugit för dem och alla andra. Nu håller de på att kursa i alla fall, men de tycker fortfarande att allt är EU:s fel. Stäng ner skiten säger jag. Ut med dem ut EMU och låt dem betala sina skulder som alla vi andra måste göra till slut. Skit samma vilka kostnader det ger EU och EMU på alla möjliga plan. Ibland får man faktiskt ta och vara lite principfast.

Annonser

2 svar to “Grekland gör mig sur.”

  1. Man kanske bör bli sur på EU eftersom dom godkände Grekland som medlemsland även om dom myglat med siffror? Kan inte EUs ekonomer och politiker se igenom ‘fake:de’ siffror är det väl i slutändan ett större problem än just Greklands ekonomi.

  2. Nej, det är det inte eftersom man knappast ska behöva utgå från att länder ljuger i ansökningshandlingar till..ja vad som helst egentligen. Det är helt enkelt fullständigt orimligt gjort av Grekland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: