Urusla Pontus by the sea.

En av förra årets absoluta höjdpunkter när det kommer till restaurangbesök var middagen hos Pontus!. Servicen var grym. Maten var skitgod och atmosfären var väldigt trevlig och intim. Trots att notan nog gick loss på strax under tusen kronor per kuvert var jag nöjd. Ställer man besöket till vad vi fick för pengarna kändes det värt. Ett av de sämre restaurangbesöken året innan var på Pontus by the sea. Stressad personal, dålig mat och hög nota ger ingen nöjd gäst.

Håromdagen var jag och Selma tillbaka på Pontus by the sea. För sista gången kan jag lova. Servicen var urusel, som exempel kan nämnas att vi beställde en fördrink men väntade med att beställa dryck till maten, vilket vår servitris var införstådd med. Efter en stund kom maten, inslängd av en helt annan person, och vi blev inte under hela måltiden uppmärksammade av vår servitris. Vinlistan låg kvar på bordet och vi fick dricka vatten till maten. Maten var vi heller inte nöjda med. Vi åt röding resp. lamm men ingen av rätterna var någon smaksensation, de smakade inget alls för att vara uppriktig.

Med ett varmrättspris på mellan 300 och 500 kronor förväntar man sig en helt annan service och ja, en helt annan klass på maten. När vi fick notan kände vi oss lurade, prisnivån motsvarade inte i närheten upplevelsen; ty att äta ute är inte bara att få mat i sig – då kan man äta på McDonalds, utan också att få en skön upplevelse av kvällen. Det är inte bara vi som varit besvikna DN:s krogkomission beskriver en liknande skräckupplevelse av stället här. Nätet är över huvudtaget fullt av sågningar av krogen och här läggs alltså en till högen.
Vi mailade faktiskt Pontus by the sea när vi kom hem eftersom vi var så besvikna. Vi beskrev besöket och försökte vara så sakliga som möjligt. Vi föreslog någon form utav kompensation på vanliga Pontus! (samma krögare) som plåster på såren. De orkade inte ens svara på mailet.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: