kommunen är rolig

Plötsligt sade det bara pang och sedan forsade vattnet ner genom taket på min föräldrars hus. På vinden har vi en gammal varmvattenberedare som hade sprungit läck. Massiva vattenskador uppkom och de fick kalla in försäkringsbolag och byggfirmor och hela köret. De som sist hade varit och gjort något med beredaren var…. kommunen jag kommer ifråns män. Alltså tyckte pappa att de kunde betala för att de gjort en felaktig installation. Kommunen skyllde dock på en teknikalitet och menade att det var de som installerat beredaren som gjort fel. Pappa, som är ettrig när han tycker att något är fel, började gräva i papper från den gamla ägaren till huset. Vem var det då som hade gjort fel och förstört delar av sekelskiftesvillan? Efter ett bra tags letande hittade han vem det var. Du kan säkert gissa…

The same kommun!

Det här vet de inte om riktigt ännu, men jag ser framför mig hur roligt samtalet kommer bli när pappa talar om det för dem. ”Nej, det var den som satte in som ska betala!” ”that would be…also you…”

Om de inte tar på sig skulden då får man väl gå till kommunens konsumentupplysare och processa…mot kommunen….

Annonser

4 svar to “kommunen är rolig”

  1. nu måste du ju hålla oss uppdaterade

  2. Snart måste det ha hänt något här. Jag vill ju så gärna höra om hur kommunen får krypa till korset motströms i sin egen avloppsläcka.

  3. mmm. Ska kolla med pappa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: