woohoo I hajm ooooohååå Ajm still alajv!

Plötsligt händer det. På dansgolvet dyker han upp bredvid Amanda och Åsa – mannen med kedja, tribals, 1,80 lång, 110 kg muskler börjar porrdansa med Åsa. Ni vet ”the go down porn dance”. Jag tittar bort, vill försvinna och inte dö. Jag kan inte ta hand om sådana snubbar. Killar kan snabbt siza ut en annan kille och bedöma om han eller jag kommer få spö. Här hade jag fått spö – Åsa was on her own. Som tur är är Åsa en jävligt tuff brud på 37 kilo ungefär. Amanda fick sig en släng av porrdansen också, men all n all klarade jag mig utan att dö. Det var faktiskt den närmaste nära-död-upplevelsen jag kom. Andra notiser från Garbo:

1. Kusinen från landet är så många här att frisyrerna är helt fantastiska. Det är tjocka hjälmen med lugg på tjejer, det är den tuffa korta frisyren som medelålders kvinnor i Halmstad har.

2. Det är kvinnor med glittriga klänningar, män med tribals, män som är obegripligt äckliga och tycker det är rimligt att bara ta på kvinnor som går förbi.

3. Det är mannen som frågar om jag är back i Solna BK.: – är du back i Solna BK. Jag: Nej. Han: du ljuger! Jag: ok…

4. Det är mannen som säger att jag är vacker (!) och vill dela Åsa och Amanda mellan oss. Jag får Åsa han tar Amanda. Jag får en öl. Han luktar vidrigt. Den situationen påminner om när jag sålde Emma till en italienare för 10 Euro.

5. Förmodligen kanske det eventuellt tillkommer något kul efter Åsas och Amandas lucköppning. Keep you posted. bro!!!!!!!!!!!

*kjam*

Annonser

3 svar to “woohoo I hajm ooooohååå Ajm still alajv!”

  1. Fan jag har varit den där kusinen från landet!!
    Har faktiskt också varit på ovan nämnda ställe, var dock bara kusinens otroligt dryga pojkvän som enligt hans egna utsago var en jäkligt grym bartender och skulle fixa drinkar…..som för övrigt smakade gammal hårig röv!
    Uppenbarligen överlevde jag också men jag håller med dig om att det finns en hel del speciella människor!

  2. mycket underhållande läsning. Tack!

  3. Amanda hit och Amanda dit all of a sudden. What have we been missing?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: